Ataması Yapılmayan Sağlık Personelleri İçin Meclis’teydik

• Yazının Tarihi: 17 Mart 2017

Radyoterapi Teknikerleri Derneği olarak MECLİS SAĞLIK, AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL İŞLER KOMİSYONU üyesi olan milletvekili AHMET SELİM YURDAKUL ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya katılım sağladık.Meclis konferans salonunda gerçekleştirdiğiz toplantıda temsil ettiğimiz meslek grubu olan Radyoterapi Teknikerliği kadrosunun devlet hastanelerine yok denecek kadar alım gerçekleştirildiğini, bununda binlerce mezun olmuş ve olacak radyoterapi teknikerini mağdur ettiğini komisyon üyesi milletvekilimize aktardık.Biz radyoterapi teknikerliği alan bazında alım sayılarının arttırılmasını ve mezun olan öğrenci sayısının iş bulana kadar yeni mezun verilmesinin önüne geçilmesi gerektiğini dernek olarak aktardık.

Biz Radyoterapi Teknikerleri Derneği olarak inanıyoruzki kronik bir sıkıntı haline gelen atama yapılmaması konusunu siz değerli üyelerimiz ve sevgili öğrenci kardeşlerimizle birlikte aşacağız.Yeterki üye olsun olmasın bu mesleği yapan yada yapmak isteğen herkesin bu konuda bize destek olmasıdır.

Anahtar Kelime: