Kongre Hakkında Önemli Duyuru

• Yazının Tarihi: 30 Ağustos 2020

Sayın Meslektaşımız,

“15. Uluslararası Katılımlı Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerleri ve 3. Radyoterapi Kongresi ve Eğitim Seminerleri” nin Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği ve Radyoterapi Teknikerleri Derneği tarafından 19-23 Ekim 2020 tarihinde Antalya/Belek – Maritim Pine Beach Hotel’de yapılması planlanmıştır.

Pandemi ile ilgili olayların belirsizliği, kamuda memurlarına ve özel sektör çalışanlarına önümüzdeki dönemde hangi tarihler arasında izinlerin verilip verilmeyeceği belirsizliği yaşanmaktadır.

tedbir amaçlı getirilen kısıtlamaların, seyahat ve konaklama sıkıntılarını beraberinde getireceği malumdur.

En önemlisi kongrede yaşanacak olası bir vaka durumunda tüm sağlık çalışanlarının hayatının tehlikeye girmesi en büyük çekincemizdir.

Yaşanan belirsizlikler sebebiyle kongremizi Sağlık Bakanlığı’nın izin vereceği ileri bir tarihe erteleme kararı alınmıştır.

Hem sizlerin hem de toplum sağlığının riske atılmaması için aldığımız erteleme kararımızı, anlayış ile karşılanacağına inanıyoruz.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu ve Radyoterapi Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu olarak hepinize sağlıklı günler dileriz.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu

Radyoterapi Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu