Yönetim Kurulu

08. Nisan. 2018 tarihinde yapılan 4.Olağan genel kurul sonrasında yönetim kurulu ve denetleme kurulu ile görev dağılımı yapılmıştır.

YÖNETİM KURULU ASİL

Abidin TECİK  (BAŞKAN)

2001 yılında dokuz Eylül Üni SHMYO Radyoterapi bölümünden mezun odu. 2002-2005 yılların arasında ONKO İstanbul Onkoloji Merkezinde çalışmaya başladı. 2005-2016 yıllarında Anadolu Sağlık Merkezi John Hopkins Medicine Radyasyon onkolojisi bölümünde, 2016 yılından itibaren Okan Üniversitesi Hastanesinde çalışma hayatına devam ediyor. 2011 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

Aydın ÖZKAYNAK (GENEL SEKRETER)

1999 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi  SHMYO Radyoterapi bölümünden mezun oldu.1999-2002 VKV İtalyan hastanesinde çalıştı.2005 yılında  VKV Amerikan hastanesinde işe başladı.2009,2011,2014 tarihlerinde Teksas Üniversitesi MD Anderson Cancer Center da calıştığı kurum tarafından yurtdışı eğitim almıştır.Halen İstanbul VKV Amerikan Hastanesi MD Anderson Cancer Center da çalışmaktadır.

Murat KANMAZ (SAYMAN)

2005 Yılında 19 Mayıs Üniversitesi SHMYO Radyoloji Teknikerligi bölümünden mezun oldu. 2006 Yılında Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı ve Radyoterapi bölümünde 10 yıldır görev yapmakta. Son 2 yıldır Radyoterapi bölümünde sorumlu tekniker olatrak çalışmaktadır.

Funda KAYACI

2001 yilinda Ankara Üniversitesi Dikimevi S.H.M.Y.O dan mezun oldu. 2001-2003 yillari arasinda bir görüntüleme merkezinde calisti. 2003-2009 yillari arasinda Ankara Bayindir Hastanesi’nde Nükleer Tip Teknikeri olarak gorev yapti. 2009 yilindan bu yana Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Onkoloji Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalinda Radyoterapist olarak gorev yapmaktadir. 2014 -2016 yillari arasinda Anadolu Universitesi Hukuk Bölümü Adalet Programından Onur Öğrencisi olarak mezun oldu. Halen Anadolu Üniversitesi’nde Lisans Tamamlama Programında Sağlık Yönetimi okumaktadir.

Hande SERTKAYA

2005 yilinda Ankara Üniversitesi SHMYO Radyoterapi Teknikerligi bölümünden mezun oldu. Ayni yil Istanbul Universitesi Tip Fakultesi Radyasyon Onkolojisi’nde RTT olarak göreve basladi. 2008-2009 yillarinda  Bahcelievler Medical Park Hastanesi’nde; 2009-2013 yillarinda Maslak Acibadem Hastanesi’de RTT olarak görev yaptı. Mayis 2013’ten 2017 yılına kadar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi Radyasyon Onkolojisi’nde Sorumlu RTT ve medikal dozimetrist olarak çalıştı. Buradan birlikte çalıştığı ekip ile 2017 yılı Mayıs ayında Anadolu Sağlık Merkezi’ne transfer oldu. Radyasyon Onkolojisi bölümünde medikal dozimetrist olarak meslek hayatına devam ediyor.Aynı zamanda Fizik Bölümü’nde öğrenim görüyor.Evli ve 1 çocuk annesi.

Ali GÜNEŞ

2000-2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi  SHMYO Radyoterapi bölümünden mezun oldu. 2003 2004 Ege Üniversitesi Radyasyon Onkoloji Bölümünde çalıştı. 2004-2016 Kozyatagi Acibadem Hastanesinde 2017’den itibarende altunizade acibadem çalismaktadır.

Nurettin İLHAN

1984 Kayseri doğumlu, 2003 yılı Kayseri Sağlık Meslek lisesi radyoloji bölümü mezunu. 2005 yılı Erciyes Üniversitesi Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Radyoterapi bölümünden mezun oldu. 2006 yılında devlet memuriyetine istanbulda başladıktan sonra 2012 yılında Çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler bölümünden lisans eğitimini tamamladı. 2009 yılından itibarende Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde radyoterapi teknikeri olarak görev yapmaktadır.

YÖNETİM KURULU YEDEK

Reşit Bağra

07.10.1979 Diyarbakır doğumlu.2000 yılında D.E.Ü SHMYO dan mezun oldu. 2000 2002 tarihinde Dicle Üniversitesi radyasyon onkolojisinde görev yaptı. 2002 2004 yıllarında özel bir görüntüleme merkezinde çalıştı. 2004 2006 yıllarında İzmir onkoloji merkezi nde görev yaptı.2006 2012 yılları arasında İAEH (Yeşilyurt devlet) de görev yaptı.2012 yılında burdan istifa edip Ege Onkoloji Merkezi nde göreve başladı, halen baştekniker olarak görevine devam etmekte.Evli iki çocuk babası

Adnan ŞAFEK

Acıbadem Üniversitesi Radyoterapi Bölümünden 2013 yılında mezun oldum. Aynı yılın temmuz ayında ilk mesleki tecrübem olan Antalya Medstar Hastanesinde çalışmaya başladım. 2015 yılının Ekim ayında çalıştığım kurumdan ayrılarak Aralık 2015 tarihinde Emsey Hospital’da Sorumlu Tekniker olarak göreve başladım. 2017 temmuz ayından itibaren Medideal Medikal Projeler ve Çözümler A.Ş. de RTT Takım Lideri olarak çalışmakatayım.

Sema KURUN

Abdulkadir ARSLAN

2000 DEÜ SHMYO Radyoterapi bölümünden mezun oldum. 2000-2005 yılları arasinda Özel İzmir Onkoloji Merkezinde çalıştım. 2005 Şubat itibariyle John Hopkins Anadolu Sağlık Merkezinde çalışmaktayım. 2008 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel ilişkiler bölümünden mezun oldum.

Erhan ŞİMŞEK

1999 Dokuz Eylül üniversitesi Radyoterapi mezunuyum.1999-2003 İtalyan Hastahanesi,2005-2012 Acibadem Hastahanesi,2012 den bugune kadar da Kayseri Egitim arastirma hastahanesinde calismaktayim.

Erhan ERGE

10.05.1974 İzmir doğumluyum.İlk öğrenimimi Siirt’te ,orta ve yüksek öğrenimimi Ankara’da tamamladım.1993-1995 yılları arasında Ankara Üniversitesi Dikimevi SHMYO Radyoterapi bölümünü bitirdim.Aynı yıl itibariyle mezun olduğum bölümde çalışmaya başladım.Eş zamanlı olarak Yaşam Sağlık Merkezi Radyoloji bölümünde,yine eş zamanlı olarak MEB Cebeci Sürücü Kursunda İlk Yardım eğitmenliği yaptım.1999-2000 yılları arasında Özel Kadıköy Vatan Hastanesi Radyoloji bölümünde,2000-2004 yıllarında Star-Mar Görüntüleme Merkezi MR bölümünde,2004-2007 yılları arasında John Hopkins Anadolu Sağlık Merkezi Nükleer Tıp bölümünde görev aldım.2007 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümünü bitirdim.2007-2008 yılları arasında Bahçelievler Medikal Park hastanesi Radyasyon Onkolojisi Bölümünde,2008 yılından itibaren Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma hastanesi Radyasyon Onkolojisi bölümünde sorumlu tekniker olarak çalışmaktayım.2012-2014 yılları arasında Okan Üniversitesi Sağlıkta Kalite Yönetimi (Tezli) üzerine yüksek lisans yaptım.2015-2016 İstanbul Aydın Üniversitesinde,2016 yılından itibaren Kemerburgaz (Altınbaş)Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak yarı zamanlı çalışmaktayım.İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünde öğrenimime devam etmekte olup evli ve bir çocuk babasıyım.

Gizem FIRTINA

2004 İstanbul Üniversitesi Radyoloji Bölümü mezunuyum. 2004-2008 yılları arasında, Cerrahpaşa Tıp Fakültesin de radyoterapi teknikeri olarak göreve başladım.2008-2013 yılları arasında Acıbadem Kozyatağı Hastanesin de görev aldım, 2013 yılından bu yana Ankara Medicana Hastanesin de radyoterapi teknikeri olarak görevime devam etmekteyim.

DENETLEME KURULU

Ozan ÖZMEN

2012 Yılında Acibadem Üniversitesine başladım.2014 Yılı mezunuyum.Anadolu saglık merkezinde stajımı yaptım. 2014 – 2015 yılları arası Medipol mega ünüversite araştırma hastanesinde 1 yıl kadar çalıştı. 2015-2017 yılları arasında Gebze Medikalpark Hastanesinde 1,5 yıl çalıştı ve 2017 yılında Medikalpark Göztepe hastanesine sorumlu tekniker olarak başladı,iş hayatına burada devam etmektedir.

Sedat YILMAZ

15.05.1983 kayseri doğumluyu.2003 yılında radyolojiden mezun oldu. 2003yılında özel hunat tıp merkezinde radyoloji teknisyenliği, 2004-2005 yıllarında özel bir poliklikte mesul müdürlük yaptı.2005-2006 arası kayseride sürücü kursu ilkyardım eğitmenliği yaptı.2006 da kamu sektörüne geçti.2006-2008 arası şişli etfalde radyoloji teknisyenliği yaptı.2008 yılında kartal eğitim araştırmada radyoterapi kliniğine geçti ve hala devam etmekte. 2013 yılında Ankara GATA da VE KENAN EVREN KIŞLASINDA 2AY KBRN eğitimi aldı.İstanbul il sağlık müdürlüğünüde Radyasyon güvenlik komitesi eğitmenliği eğitimi aldı.Şuan sağlık kurumları işletmeciliğine devam ediyor.

Ezgi BÜYÜKTAŞ

24.09.1989 Istanbul doğumluyum. 2009- 2011 Acıbadem üniversitesi radyoterapi bölümü mezunuyum. 2011 yılında Maslak Acıbadem hastanesinde radyoterapi teknikerligine başladım. Görevime 2015 ten bu yana baştekniker olarak devam ediyorum.

DİSİPLİN KURULU

Emine DAĞ

2016 Şişli Meslek Yüksek Okulu Radyoterapi bölümünden mezunuyum.Öğrencilik yıllarım içerisinde İstanbul Tıp Fakültesi Radyasyon Onkoloji Enstitüsü,Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi,Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinde çeşitli cihazlarda gönüllü olarak staj yaptım.2016 yılında Kütahya eğitim araştırma hastanesinde göreve başladım.2017 yılından beri İstanbul Reyap Hastanesinde radyoterapi teknikeri olarak görevime devam etmekteyim.

Yakup BARKODAT

2014 Acıbadem ünüversitesi mezunuyum. Öğrencilik yıllarımda Kozyatağı acıbadem ,Maslak acıbadem,Kayseri acıbadem hastanelerinde staj yaptım.2014-2015 yılları arasında Medipol hastanesinde çalıştım. 2015 te Koç Üniversitesi hatanesinde işe başladım ve devam ediyorum.

Yücel ÇEKİÇKESEN

2001-2003 dokuz Eylül üniversitesi SMYO mezun 2003 özel bir merkezde nükleer tıp teknikerliği 2004 İzmir onkoloji merkezi nde radyoterapi teknikerliği 2005 den beride özel Anadolu sağlık merkezi hastanesinde çalışmaktayim 2012de Eskişehir Anadolu üniversitesi açıköğretim işletme bölümünu bitirdim.

Yorum Kapalıdır.