Mobil Aidat Ödemelerinizi Sitemizden Yapabilirsiniz.

• Yazının Tarihi: 16 Mayıs 2016
Sayın RTTDER Üyeleri;

Dernek olarak gerek eğitim aşamasındaki gerekse mesleki alanda çalışmalarını sürdüren meslekdaşlarımızla ortak gayemiz olan görevde en iyiye ulaşmak,problemleri ortak çözüme ulaştırmak, multidisipliner bir mesleki örgüt oluşturabilmek adına biraraya gelmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki dönemlerde gerekli eğitim seminerleri, kongreler ve okullarda vermeyi planladığımız eğitim konulu sempozyumlarında sizleride aramızda görmek istemekteyiz.
Tüm bunları yaparken sizlerinde bizlere destek olmanız ve derneğin kendini çevirebilmesi amacıyla yıllık oranda aidatımız vardır.bu aidatları ister mobil üyelik ile isterseniz iban numaralarımıza yapacağınız ödemelerle destek sağlamanız gerekmektedir. Aidatlarımız yıllık 60 tl olup isterseniz aylık 5 tl olarak yapabilir isterseniz yıllıkta ödeyebilirsiniz.

Aidat ödemeleri sizlere neler sağlayacaktır?

Eğitim seminerlerimizin siz değerli üyelerimize daha makul fiyatlarda sunulmasını, yurtiçi ve yurtdışı eğitim seminerlerimizde sizleride en yüksek seviyede aramızda görmek adına sadece üyelere özel imkanların sağlanmasını, yapılacak sosyal kültürel ve günlük yaşamınızı etkileyen faktörlerde firmalarla yapacağımız anlaşmalarda birçok fırsatada indirimli ulaşmanızı sağlamaya çalışacağız.

Mobil Aidat Ödemesi İçin TIKLAYINIZ..

Banka Aidat Ödemesi İçin TIKLAYINIZ.

Saygılarımızı sunar,aramızda oluşunuzun bizlere onur ve güç verdiğini bir kez daha belirtmek isteriz.
RTT DER YÖNETİM KURULU

Yorum Kapalıdır.